Parking - Dom zdravlja

Posebno parkiralište "DOM ZDRAVLJA" se nalazi u sastavu Doma Zdravlja Novi Pazar, raspolaže sa 64 parking mesta od kojih su 3 rezervisana kao mesta za osobe sa invaliditetom. Radno vreme parkinga je od 07h do 20h i parking radi od Ponedeljka do Nedelje, svih 7 dana u nedelji.

Parking - Vrbak

Posebno parkiralište "VRBAK" se nalazi u samom centru grada, uz gradski trg, raspolaže sa 135 parking mesta od kojih su 6 rezervisana kao mesta za osobe sa invaliditetom. Radno vreme parkinga je od 00h do 24h i parking radi od Ponedeljka do Nedelje, svih 7 dana u nedelji.

Parking - Hala Pendik

Posebno parkiralište "PENDIK" se nalazi do sportsko-sajamske ustanove "PENDIK" i gradskog rekreacionog centra, raspolaže sa 72 parking mesta od kojih su 3 rezervisana kao mesta za osobe sa invaliditetom. Radno vreme parkinga je od 07h do 24h sa pauzom u periodu od 16h do 19h u kojem se ne vrši naplata parkiranja zbog slobodnih rekreativnih aktivnosti svih gradjana, parking inače radi od Ponedeljka do Petka.

Parking - Pijac 1

Posebno parkiralište "PIJAC 1" se nalazi u sklopu gradke zelene i robne pijace, raspolaže sa 46 parking mesta od kojih su 2 rezervisana kao mesta za osobe sa invaliditetom. Radno vreme parkinga je od 07h do 23h i parking radi od Ponedeljka do Nedelje, svih 7 dana u nedelji.

Parking - Pijac 2

Posebno parkiralište "PIJAC 2" se nalazi u sklopu gradke zelene i robne pijace, raspolaže sa 19 parking mesta od kojih je 1 rezervisano kao mesto za osobe sa invaliditetom. Radno vreme parkinga je od 07h do 23h i parking radi od Ponedeljka do Nedelje, svih 7 dana u nedelji.​
OTVORENA I ZATVORENA PARKIRALIŠTA - BEZBEDNA I DOSTUPNA ŠIROM GRADA 

MI BRINEMO O VAŠEM VOZILU

PORED PLATNE KARTICE PARKING MOŽETE PLATITI SMS PORUKOM

100% BEZBEDAN PARKING U STROGOM CENTRU GRADA 

JKP PARKING SERVIS NOVI PAZAR

Kosančićeva bb, Zapadna tribina lokal br 13
36300 Novi pazar, Srbija
Tel. +381 20 319 921
pon-pet | 7:30-15:30